ΛΕΥΚΑΝΣΗ – ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Ένα όμορφο, λευκό χαμόγελο είναι πάντοτε ένα δυνατό όπλο για την εμφάνισή μας. Και τώρα, χάρη στην νέα, πρωτοποριακή μέθοδο λεύκανσης του Smile Family Point, η απόκτηση του πιο αστραφτερού, λευκού και φυσικού χαμόγελου είναι πιο εύκολη και οικονομική από ποτέ. Πρόκειται για σύγχρονη μέθοδο που έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο έχοντας κερδίσει ήδη και το ελληνικό κοινό. Με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, χωρίς την παραμικρή φθορά στο σμάλτο των δοντιών, και την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε για 20, 40 ή 60 λεπτά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Οδοντίατρος με την έμπειρη ομάδα του Smile Family Point .  Αφεθείτε στα χέρια μας και χαρίστε στον εαυτό σας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα φυσικό, κατάλευκο χαμόγελο, στον τόνο που σας ταιριάζει.

Τέσσερα απλά στάδια, ένα μοναδικό αποτέλεσμα

Με τέσσερα απλά βήματα και με ελάχιστο χρόνο και κόστος ο δρόμος για το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο είναι πιο σύντομος από ποτέ.

1ο στάδιο

επιλογή του σωστού τόνου (5 λεπτά)

Η έμπειρη ομάδα του Smile Family Point θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τόνο που ταιριάζει περισσότερο σε σας. Εφαρμόζοντας τον ειδικό μετρητή λεύκανσης μπορείτε να δείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε το λευκό που σας ταιριάζει για το χαμόγελο που επιθυμείτε. Επιπλέον, μία φωτογραφία θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε το πριν και το μετά και να διαπιστώσετε τη διαφορά στην εμφάνισή σας άμεσα.

2ο στάδιο:

Eφαρμογή gel (3 λεπτά)

Μετά την επιλογή του δικού σας τόνου εφαρμόζουμε στα δόντια σας, μέσω των ειδικών συσκευών μας, το πρωτοποριακό gel με λιγότερο από 0.1% υπεροξείδιο (σύμφωνα με την κατευθυντήρια γραμμή της EU2011/84/eu). Πρόκειται για φυτικό προϊόν, απόλυτα ασφαλές και πιστοποιημένο από πολλούς διεθνείς φορείς υγείας και κοσμητικής

3ο στάδιο:

Χαλάρωση και ενεργοποίηση LED (από 20 μέχρι 60 λεπτά)

Μετά την εφαρμογή του gel το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στις ειδικά μελετημένες πολυθρόνες της ( Lazy Boy ). Εκεί, ενεργοποιείται το τελευταίας τεχνολογίας ψυχρό φως ( Led ) το οποίο σε συνδυασμό με την εφαρμογή του gel εγγυάται μία ανώδυνη και χωρίς φθορές σε δόντια και περιοδόντιο λεύκανση με άρτια, εγγυημένα και άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η διάρκεια της εφαρμογής του led κυμαίνεται από 20 μέχρι 60 λεπτά, αναλόγως του επιθυμητού τόνου.

Κοσμητική Λεύκανση Δοντιών
4o στάδιο:

Tο πιο λευκό σας χαμόγελο

Είστε έτοιμοι! Το νέο σας χαμόγελο είναι εδώ για να σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και να εντυπωσιάσει. Συγκρίνετε μόνοι σας το πριν και το μετά και η διαφορά θα σας καταπλήξει. Έχετε πλέον το φυσικό, όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο που σας αξίζει.

Μην χάνετε χρόνο! Kλείστε το ραντεβού σας με το πιο αστραφτερό χαμόγελο που είχατε ποτέ.

Κυθήρων 19-21

Καμίνια, 18541

210 4816500

Kλείστε το ραντεβού σας

Ωρες λειτουργίας

Δε - Πε: 11.00-13.00
Δε - Πε: 17.30-21.30